1. Podjetniški zajtrk – povezovanje, informiranje, razvoj

Posoški razvojni center, 11. okt. 2023

Na Posoškem razvojnem centru (PRC) bomo v okviru izvajanja programa Akcijskega načrta za razvoj podjetništva pripravili niz podjetniških zajtrkov na različne teme, s katerimi bomo odgovarjali na aktualna vprašanja in izzive v poslovnem svetu.

1. podjetniški zajtrk bo nekoliko bolj informativno obarvan, hkrati pa bomo iskali tudi odgovor na vprašanje, kako lahko umetno inteligenco uporabimo v poslovne namene.  

Daum: sreda, 11. oktober 2023
Ura: 8.00–10.00
Kraj: Tolmin 
Obvezne predhodne prijave: do ponedeljka, 9. oktobra 2023 (klikni TUKAJ); število mest je omejeno

Program:

  • Pozdravni nagovor in predstavitev ideje podjetniških zajtrkov ter podporne pomoči Posoškega razvojnega centra (PRC) podjetništvu (Simon Škvor, direktor PRC)
  • Osrednja tema: Umetna inteligenca in uporaba “CHAT GPT” v poslovne namene; odkrivali bomo, kako lahko ta inovativna tehnologija pripomore k vašemu uspehu. (Tanja Fric, direktorica Go Digi d.o.o.)
  • Razprava in mreženje med podjetniki v lokalnem okolju, z namenom ustvarjanja novih poslovnih idej in rešitev

Vabljeni podjetniki (vodilni in odločevalci, izvajalci, organizatorji, turistični ponudniki ...), obrtniki, potencialni podjetniki ter povezana zainteresirana javnost. Udeležba je brezplačna.

Dodatne informacije: Posoški razvojni center (Polona Cimprič), telefon: 05/38-41-882 ali e-pošta: polona.cimpric@prc.si

Veseli bomo, če boste informacijo širili med zaposlene in druge potencialne interesente.

Združimo moči, povežimo in nadgradimo ideje, identificirajmo partnerstva in skupaj zgradimo še boljšo prihodnost na področju lokalnega podjetništva.

Dogodek je financiran s strani Ministrstva za gospodarstvo, turizem in šport in SPIRIT Slovenija, javne agencije za spodbujanje podjetništva, internacionalizacije, tujih investicij in tehnologije, s pomočjo Evropskega sklada za regionalni razvoj.

1. Podjetniški zajtrk  – povezovanje, informiranje, razvoj 1. Podjetniški zajtrk  – povezovanje, informiranje, razvoj